Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Vinul românesc se lasă aşteptat pe Coasta de Azur

În perioada 7-9 martie 2009, în Principatul Monaco – Hotel Novotel se va desfăşura a doua ediţie a ,,Festivalului Vinului Monte-Carlo“.

Evenimentul – oenologic şi gastronomic de înaltă ţinută – îşi propune prezentarea unor produse de calitate, inclusiv vinuri de colecţie. Festivalul este bogat în oportunităţi pentru producătorii de vin şi gastronomi, distribuitori internaţionali şi profesionişti ai universului oenologic, în general.

Pachetul organizatorului festivalului pentru producători conţine: o cameră dublă pentru 2 nopţi, cu micul dejun inclus, la hotelul Novotel din Monco - 7,8 şi 9 martie 2009, participarea la Gala de Recepţie, acces la toate conferinţele şi workshop-urile. În funcţie de opţiune, o masă independentă pentru prezentarea ofertei către cumpărători şi vizitatori sau o grupare de producători cu toate serviciile incluse din partea organizatorului, inserţie în catalogul festivalului şi prezentarea pe site.

A) Pentru 3 zile-2 nopţi (cameră dublă) –1 desk cu serviciile de prezentare – 3,200 de euro.

B) 2 producători – 1 desk cu serviciile de prezentare, 3 zile-2 nopţi (cameră dublă) – 2,600 de euro pentru fiecare participant.

C) 3 producători – 2 desk cu serviciile de prezentare, 3 zile-2 nopţi (cameră dublă) – 2,800 de euro pentru fiecare participant.

D) 1 desk (cu cazare în altă locaţie) – 2,800 de euro.

Pentru persoanele interesate să participe la ,,Monte-Carlo Wine Festival“  (cum ar fi mediile profesionale complementare: directori de hoteluri, restaurante, complexe turistice etc.) pentru a-şi dezvolta reţeaua de contacte sau jurnalişti interesaţi de acest domeniu beneficiază de Opţiunea Wine Lovers, în care costurile pentru o persoană – 3 zile-2 nopţi (cameră dublă) la hotel Novotel cu acces la toate evenimentele pe perioada festivalului este de 300 euro, iar pentru 2 persoane în cameră dublă – 400 de euro).

La acest eveniment, care se va desfăşura sub înaltul patronaj al S.A.S. Prinţul Albert al II-lea de Monaco, vor fi prezente numeroase personalităţi din partea Guvernului, Consiliului Naţional, Corpului Diplomatic şi Consular din Monaco, precum şi alte personalităţi politice şi administrative din principalele oraşe ale Departamentului Provence-Alpes-Côte d’Azur. Vor participa, de asemenea, numeroşi antreprenori şi sponsori internaţionali, media şi asociaţii profesionale.

Sperăm ca ilustraţiile primei ediţii a festivalului să convingă producătorii noştri că merită să fie promovaţi pe piaţa Coastei de Azur, unde ar avea oportunitatea de a lua contact cu clienţi exclusivişti şi să-şi îmbogăţească portofoliul de contacte, ceea ce ar genera o creştere a cifrei de afaceri.

Informaţii suplimentare:
Persoană de contact - Luana-BeatriceLAZAR Tel./fax: 00377.97.775.287 Mobil:0033.613.963.210
e-mail: luana@montecarlowinefestival.com
info@montecarlowinefestival.com

REVISTA LUMEA SATULUI, NR.3, 1-15 FEBRUARIE 2009

Vizualizari: 718֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI