Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

Tratamente naturiste

Sănătatea, fără bisturiu

Mai poate fi imaginată astăzi o viaţă fără chimioterapie sau bisturiu? Adepţii terapiei naturiste, atât caţi mai sunt, susţin că da. Cel puţin în prevenirea unor boli cauzate de un regim alimentar abundent. Demersul lor în acest sens se concretizează într-un număr impresionant de amestecuri de plante sau pastile naturiste, oferite cu dărnicie în mai toate farmaciile din România. În cazul unor afecţiuni grave, efectul lor cedează în final în faţa pastilei chimice şi mai ales a bisturiului. Trebuie să recunoaştem că acest instrument detestabil este cel care, în foarte multe cazuri, stârpeşte răul din organismul nostru, readucându-l într-o stare falsă de însănătoşire. Pentru că un organism „ciuntit“ rămâne pe viaţă expus unor alte boli cauzate de disfuncţionalităţi interne, pe care medicina modernă nu are interesul să le dezvăluie.

Într-un asemenea climat, în care guvernele de pretutindeni investesc anual miliarde de dolari pentru susţinerea unor programe de cercetări care reuşesc să producă o aparatură atât de sofisticată pentru „susţinerea“ bisturiului sau noilor aparate de cicatrizat rănile din interiorul nostru, medicina naturistă se vede obligată să accepte statutul de outsider, tânjind la felioara ce a mai rămas de la marele ospăţ al medicinei moderne. Asta şi pentru faptul că, în pofida progresului din ultimii ani, medicina naturistă n-a reuşit să ofere pacienţilor o terapie care să le asigure falsa însănătoşire, dată de bisturiu sau de tehnologiile sofisticate.

În căutarea pastilei miraculoase

Asta vorbind la modul general despre limitele medicinei naturiste, pentru că, în particular, există unele reuşite dătătoare de speranţe pentru terapia naturistă. Un asemenea caz este şi cel al profesorului Romeo Protopopescu, care, după trei decenii de cercetări, a reuşit să descopere secretul producerii pastilei miraculoase, care vindecă definitiv şi garantat trei dintre cele mai frecvente boli care macină organismul uman. Este vorba de bolile ficatului şi aparatului urinar, precum şi de prostată.

Retras, în urmă cu 40-50 de ani, undeva în ţinuturile Gherlei, profesorul Romeo Protopopescu a început să pătrundă în tainele învăţăturii dascălilor săi de la renumita şcoală bioterapeutică de la Cluj. Visul său era să finalizeze o părticică din cercetările fundamentale ale mentorilor săi. A început cu ce părea mai simplu şi posibil de realizat: extragerea sevei plantelor naturale, dătătoare de sănătate.

La începutul anilor ’80, avea să descopere efectele miraculoase ale pulberei de plăntuţe obţinute sub efectul energiei eliberate de piramida de sticlă. Pentru a obţine rezultatele imaginate de el, a pus la punct şi reţeta unui tratament care durează doar şase zile. Ea este extrem de simplă, având la bază un regim alimentar strict, dar uşor de respectat.

Primul experiment

Experimentul a început pe pacienţii din zonă, cărora le vindea până atunci amestecuri de plante medicinale. Vestea tămăduirii fără bisturiu şi pastila chimică s-a răspândit fulgerător prin împrejurimi. Desfăşurându-şi „operaţiile“ în condiţii de o oarecare clandestinitate tolerată de autorităţi, profesorul a înţeles că trebuie să-şi ia măsuri de autoapărare profesională.

Prima a fost aceea a prezentării de către pacienţi a unui diagnostic certificat de o instituţie sanitară. După terminarea tratamentului, pacientul era obligat să revină la control, însoţit de filmul ultimei ecografii şi una sau două pietre eliminate, precum şi a unor mostre dintre reziduurile din vezica biliară. Aceasta nu numai spre a-şi dovedi calitatea actului terapeutic, ci şi pentru a face studii de caz asupra compoziţiei fizico-chimice a calculilor hepato-biliari, eliminaţi în urma tratamentului.

Reuşita este garantată

De aici şi până la punerea la punct a unui tratament complet de vindecare a hepatitelor cronice, inclusiv a cirozei hepatice, a trecut 15 ani, perioadă în care a mai reuşit să breveteze alte două reţete de tratare a aparatului urinar şi prostatei. Acestea au, în structura lor, ceaiuri, pulbere vegetală, tinctură, seminţe de in şi ulei de măsline. Formulele poartă marca „prof. Romeo Protopopescu“ şi sunt notificate ca suplimente alimentare de Institutul de Bioresurse Alimentare.

În afara acestor trei medicamente, pe parcursul vieţii, profesorul a pus la punct alte 77 de tratamente integral naturale, în mare parte omologate de OSIM. Cercetările au fost oprite în acest punct, odată cu trecerea în veşnicie a profesorului. El a lăsat fiicei sale, Carmen Elena Piperea, secretul fabricaţiei mijloacelor terapeutice pentru aparatele hepato-biliare şi urinar, precum şi a adenomului de prostată. Deci tratamentele continuă şi sunt pe mâini bune. În numerele viitoare ale revistei Lumea Satului vom reveni cu descrierea fiecărei reţete în parte.

Iosif Pop
REVISTA LUMEA SATULUI, NR. 11, 1-15 IUNIE 2010

Vizualizari: 26024֩ Comentarii

 
֠ 1.     morosan -- (22-July-2010 )
buna ziua am si eu o problema la fiere am o piatra cam de 2cm. se poate elimina prin tratament naturist si mai am ceva la rinichiul stang am facut un ecograf si mia zis ca am si la rinichiul stang ceva crede ca e o piatra mica si mia recomandat sa beau apa mult si sa fac dupa 6 luni un alt ecograf anca nu lam facut .eu am vazut o emisiunie la otv si ma interesat acest tratament puteti sa ami dati mai multe amanunte.va multumesc

֠ 2.     Florin -- (29-July-2010 )
Doresc adresa cabinetului Doamnei Carmen Piperea si numar de telefon. Cine ma poate ajuta? Multumesc.

֠ 3.     mioara -- (26-August-2010 )
am o piatra la colicist de 21 mm .doresc sa stiu daca se poate elimina cu tratamentul doamnei pipera.va multumesc 1e0ao

֠ 4.     Redactia -- (31-August-2010 )
Din cate stim noi da , se poate. Cel mai bine ar fi totusi sa luati legatura direct cu doamna Pipera la unul din numerele de telefon 0722 995 496 sau 0722 359 324. redactia

֠ 5.     Doina -- (13-September-2010 )
Doresc adresa cabinetului Doamnei Carmen Piperea si numarul de telefon. La numarele de telefon 0722 995 496 si 0722 359 324 nu raspunde.Cine ma poate ajuta? Va multumesc.

֠ 6.     Paul -- (22-September-2010 )
Doresc si eu un numar de telefon valid sau o adresa de e-mail al Dr. Carmen Piperea. La numarele de telefon 0722 995 496 si 0722 359 324 incerc in fiecare zi de o luna de zile si nu raspunde nimeni. Va multumesc anticipat.

֠ 7.     Gaman Daniel -- (16-October-2010 )
Insistati la aceste numere ca o sa va raspunda si eu am prins ff greu.

֠ 8.     Smmen28 -- (16-October-2010 )
Nu mai cereti numere de telefon ca nu raspunde la ele,iar pentru tratament nu ofera prospect si nici alte detalii,nu se asteapta decat sa cumperi ceaiurile ca si cum ai cumpara un produs de la piata.In concluzie sa dovedit a fi o sarlatanca.

֠ 9.     Smmen28 -- (16-October-2010 )
Gamane insisti mult si bine ca nu rasunde la telefoane ii este frica si probabil merge pe recomandare.

֠ 10.     Smmen28 -- (16-October-2010 )
Nu mai fiti atat de naivi ca parintii mei au fost la ea sa se informeze in legatura cu produsele si au stabilit ca in ziua urmatoare sa mearga dupa produse dar individa nu a mai fost de gasit la birou si nici la cele 2 numere de telefon nu a raspuns se astepta probabil sa cumpare produsele din prima fara un prospect sau alte detalii,au trecut 3 saptamanii si nici macar un raspun nu au primit din partea ei. Nu este o persoana serioasa si nici pe departe nu este doctor.

֠ 11.     Smmen28 -- (16-October-2010 )
Cabinetul este undeva prin Pantelimon intr-un bloc cu 4 etaje si sa nu va asteptati sa vedeti vreo sigla cu numele cabinetului,cum nu gasiti nici alte detalii despre pregatirea profesionala,doar niste brevete de inventie probabil cumparate, cum de altfel a postat pe site ca vrea sa vanda unul dintre acele brevete. Profita de naivitatea bolnavilor lundu-le banii iar in final tot la operatie se ajunge,ca drept dovada acele ceaiuri nu folosesc la nimic.Tatal meu sa operat si acum este bine,iar ideea colaborarii cu medicii din toata tara a fost a mamei mele pe care a folosito in nume propriu.

֠ 12.     smmen28 -- (18-October-2010 )
Draga Gabriela este curios faptul ca exact in a 7 a zi tu ai eliminat calculi biliari,si nu este doctor ci terapeut spui tu?dar de ce se recomanda doctor terapeut,de ce pe site o gesesti sub aceeasi forma?asta nu te-ai intrebat?de ce nu gasesti si alte informatii despre profesiea ei?nici asta nu te-ai intrebat,ce fel de terapeut nu raspunde la telefoane,daca tratamentul este atat de eficient cum de nu convingi pacientii ca da rezultate.Eu am explicat ce am patit,repet ea vrea sa cumperi din prima,eu nu am facut asa,am pus mai multe intrebari privind produsul si poate asta a deranjat-o.

֠ 13.     Munteanu Gabriela -- (16-October-2010 )
Buna ziua, nu stiu de ce vorbiti asa doamna sau domnule,eu am fost la cabinetul dansei ,a fost foarte draguta cu mine ,mi-a prezentat tratamentul,am avut prospect.Eu am avut calculi biliari si in ziua a 7 a am eliminat de m-am speriat.Ma simnt foarte bine acuma si sunt foarte multumita.La inceput nici mie nu imi venea sa cred ca poate face minuni.Doamna nu este doctor ci terapeut, iar in legatura cu telefoane si eu am gasit-o foarte greu dar am reusit intr-un final si mi-a facut programare ca altfel nu o gaseam. Ii multumesc din tot sufletul acestei doamne si Dumnezeu sa o ajute in tot.

֠ 14.     nicolas georgy -- (10-January-2011 )
cu ce se poate ameliora ademomul de prostata,pana voi putea sa mai fac din nou alte analize,sau recomandatimi un medicament ca am tentatii de urinare foarte dese.multumesc...

֠ 15.     Gicu -- (27-January-2011 )
personal am avut probleme cu calculoza la rinichi. La rinichiul stang am avut 4 calculi,iar la dreptul 3 calculi, cel mai marea a avut 4,8 milimetri. Cum mi-am tratat afectiunea? Am cumparat de la piata Obor,de la o taraba unde se vindeau icoane,un plic cu tamaie naturala (costa un leu).Tratament: in fiecare zi am luat 2 granule cu apa, fara sa le zdrobesc intre dinti,la pranz am luat 7 fructe de ienupar pe care le-am zdrobit intre dinti si le-am luat cu apa. Seara alte 2 granule de tamaie.Tot asa 15 zile, apoi 7 zile pauza si se reia ca mai sus inca patru cure de 15 zile.Calculii se dizolva.

֠ 16.     bercea iulian -- (22-June-2011 )
buna ziua as dori tratamentul pentru fiere si fcat ,nu reusesc sa dau de doamna pipera ,de accea as vrea acet tratament sau adresa dumneaei

֠ 17.     pintilie -- (8-August-2011 )
care este adresa d-nei terapeut carmen pipera?

֠ 18.     ramona -- (30-August-2011 )
daca vreti sa va tratati naturist cu produse ganoderma de urmatoarele boli.hepatita.cancer.,obezitate,acnee.anemie,herpes,protata,etc scrieti la adresa de mes ,ramona.fulga@yhoo.com su ovidiu.gano @yahoo.com

֠ 19.     Alina -- (5-October-2011 )
Buna ziua. Mama mea are o piatra la fiere de 27mm, toti medicii i-au spus ca este mare si trebuie urgent operata laparoscopic. Eu am vb cu d-na Pipera telefonic (din prima mi-a raspuns) dar sincer nu m-a convins ca tratamentul ar avea efect, in schimb mi-a spus pretul tratamentului si ca are brevet de inventie, cand de fapt pe mine ma interesa daca cumva nu este prea mare piatra pentru a fi eliminata cu acest tratament.Daca cineva dintre dvs. a avut piatra asa mare si a reusit sa o elimine cu acest tratament, astept un raspuns. Multumesc anticipat.

֠ 20.     ioan -- (30-January-2012 )
dintre cei care au ajuns la dna doctor Carmen ati putea sa informati lumea la ce pret se vand ceaiurile .

֠ 21.     elena28 -- (6-February-2012 )
buna ziua,va rog cine are nr. de tel al dnei teraput Carmen( la nr. de sus nu raspunde),poate ma ajuta cineva cu un nr. mai nou,va multumesc

֠ 22.     elena28 -- (6-February-2012 )
buna ziua,va rog cine are nr. de tel al dnei teraput Carmen( la nr. de sus nu raspunde),poate ma ajuta cineva cu un nr. mai nou,va multumesc

֠ 23.     valerica v. -- (21-May-2012 )
Am fost la d-na cu speranta ca ma ajuta asa cum si-a facut reclama la TV,am intrat in cabinet,nici nu s-a uitat bine la analizele pe care le-am facut,respctiv viremia,ecograful si analizele de sange,si-a trimis asistenta sa-mi aduca cutia cu ceaiuri,mi-a spus sarespect instructiunile si sa repet analizele exact cum scria pe hartie....mi-a luat banii,500ron,mi-a urat sanatate si m-a condus la usa...asta a fost tot.De emotii nu mi-am dat seama ca nu-mi daduse bonfiscal.Dupa2luni am sunat-o sa-i spun k mi-a crescut viremia cu 200.000 de unitatiCUM VI SE PARE?..acum umblu sa-mi recuperez banii

֠ 24.     monica constantinescu -- (26-July-2012 )
FRATILOR ! NU MAI APELATI LA VRACI DIN ASTIA APARUTI PESTE NOAPTE CARE VINDECA CANCERUL SI HEPATITE VIRALE !DE ALDE FULGA SAU CEL CU PASTILE DIN GINDACI ! NU VA MAI AMAGITI SI NUMAI DATI BANII UNOR NEICA NIMENI BOLNAVI CU CAPUL CARE SE VISEAZA MARI FOFTOROI ! VA AGRAVATI BOLILE DE CARE SUFERITI !!!!!

֠ 25.     Aurora S. -- (13-January-2014 )
Buna ziua, In urma cu 7 ani am avut pietre la fiara. Imi facusem chiar si planificare pentru operatie laparoscopica in Cluj. Am aflat despre d-nul Protopopescu de la Gherla si am decis ca nu am nimic de pierdut daca fac si acest tratament naturist intai. Vreau sa va spun ca nu am crezut ca va da rezultate si totusi s-a intamplat. Analizele au confirmat vindecarea. Am urmat acest tratament inca de 2 ori primavara in urmatorii 2 ani. Ii multumesc d-lui Protopopescu ca mi-a redat sanatatea si linistea fara bisturiu. Va doresc multa sanatate tuturor !

Răspunsurile la întrebarile dumneavoastră le puteţi găsi în revista tiparită. Abonaţi-vă acum la Lumea Satului şi veţi avea gratuit suplimentul Agro-Business. Detalii aici

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI