Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

Sănătatea, fără bisturiu

Acest tratament aparţine, cum s-ar spune, medicinei naturiste, care în ţările dezvoltate cunoaşte astăzi o expansiune fulminantă. Dovadă şi oferta de medicamente din farmaciile noastre, bazate îndeosebi pe aditivi alimentari sau plante medicinale, produse în cele mai renumite companii străine. Aproape că nu mai există un medicament de esenţă chimică să nu aibă un echivalent cu cele din noua generaţie naturistă.

Profesorul Romeo Protopopescu şi-a pus viaţa şi priceperea în slujba fitoterapiei timp de patru decenii, perioadă în care a realizat 80 de medicamente integral naturale, dintre care a reuşit să pună pe piaţă doar trei, vindecând astfel suferinţele a mii de oameni. Este vorba de tratamentele pentru vindecarea pe cale naturală a aparatelor hepato-biliare şi urinare, precum şi a adenomului de prostată. Despre primul am scris în numărul trecut al revistei noastre, iar astăzi îl prezentăm pe cel care garantează vindecarea aparatului urinar.

Gama LR DOR

Are la bază ceaiuri, pulbere vegetală, tinctură, formulă echilibrată „marca“ prof. Romeo Protopopescu (Brevet nr. 108923/31.09.1994), notificate ca suplimente alimentare de Institutul de Bioresurse Alimentare (3117/2008, 3118/2008, 3119/2008, 3120 şi 3126/2008).

Modalităţi de acţiune:
• stimularea epiteliului renal pentru deplasarea acidului uric din ţesuturi în sânge, pentru eliminarea din organism a apei şi a reziduurilor nocive rezultate din procesele metabolice;
• preîntâmpinarea sau reducerea proceselor inflamatorii şi a focarelor infecţioase şi inflamatorii din regiunea pelviană;
• inhibarea proceselor generatoare de calculi renali;
• stimulează peristaltismul uretrelor şi dizolvarea parţială sau totală a calculilor renali, favorizează tranzitul şi eliminarea acestora;
• remineralizează organismul spoliat, prin eliminarea masivă a sărurilor minerale prin diureză şi transpiraţie.

Cui se adresează:

Persoanelor predispuse sau suferinde de diverse afecţiuni ale rinichilor, prostatei şi căilor urinare:

• uretrită, uricemie, cistită, pielită, nefrită, pielonefrită, colică renală, edem cardio-renal, albuminurie, retenţie urinară, enurezis şi incontinenţă urinară, hematurie, albuminurie, litiază renală, insuficienţă renală cronică, gravelă urică, hipertrofie benignă de prostată.
Modul de preparare şi de administrare a produselor este detaliat în prospectul care însoţeşte kitt-ul. Complexitatea tratamentului impune apelarea la medic sau fitoterapeut şi respectarea cu stricteţe a indicaţiilor acestora.

Contraindicaţii: femeilor însărcinate sau care alăptează; persoanelor suferinde de boli psihice grave.
Mod de administrare: dimineaţa, la prânz şi seara.

Notă: Tratamentul pe care îl supunem atenţiei nu are nimic de a face cu acei preparatori de ceaiuri miraculoase care nu vindecă, dar amăgesc oamenii. El a fost realizat de către profesorul Protopopescu în urmă cu 30 de ani, răstimp în care a reuşit să-i vindece pe toţi cei care au apelat la el. Din fericire, secretul fabricării lui este păstrat cu sfinţenie de fiica profesorului, doamna Carmen Elena Pipera, care poate fi contactată telefonic la numerele: 0722.995.496; 0722.359.324, pentru consultare şi obţinerea medicamentului.

Iosif POP
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 13, 1-15 IULIE 2010

Vizualizari: 2121֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI