Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

Recomandări Summit Agro

Întrucât activitatea de producere a răsadurilor a început, Summit Agro propune câteva produse specifice legumiculturii:

Produsul Tachigaren 30L
Recomandat atât ca fungicid, cât şi ca stimulator de creştere a sistemului radicular, se poate folosi pentru prevenirea infecţiei plantulelor cu agenţi patogeni care pot provoca căderea răsadurilor, mana de sol, fusarioza, verticilioza. Se aplică atât pe substratul de cultură imediat după semănat, cât şi după răsărirea, repicatul sau plantatul definitiv al răsadurilor. Aplicarea se face odată cu operaţiunea de udare.

Fungicidul Triumf 40 WG
Este un produs pe bază de hidroxid de cupru ce poate fi folosit pentru dezinfecţia spaţiului de cultură şi a substratului de semănat sau la producerea cuburilor pentru repicat. Aplicat pe plante, previne atacul de mană. Cuprul este şi bactericid. În situaţii accidentale, când temperatura tinde să ajungă la limita îngheţului ori în caz de brume, aplicarea produsului Triumf pe frunze reduce pagubele prin faptul că împiedică formarea particulelor de gheaţă.

Moluscocidul Optimol 4 G
Dacă apar urme de melci prin solar sau alt spaţiu de cultură, vă recomandăm să folosiţi acest produs. Fiind granulat, aplicarea sa se va face prin simpla împrăştiere a granulelor pe sol sau substratul umed. Efectul său este imediat.

Fertilizantul foliar Elite
Dacă amestecurile de pământ folosite nu satisfac necesarul de hrană al răsadurilor, recomandăm folosirea fertilizantului foliar Elite, care conţine 20% N: 20% P: 20% K + alte elemente.

REVISTA LUMEA SATULUI NR. 8, 16-30 APRILIE 2011

Vizualizari: 864֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI