Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Limagrain, la a cincea ediţie

Sub egida Limagrain România, la Brăila s-a desfăşurat, pe 21 august, tradiţionala manifestare denumită generic „Ziua câmpului“. Ajunsă la a cincea ediţie, acţiunea a debutat cu alocuţiunea lui Tim Ream, director pe zona Europei Centrale, urmată de aceea a lui Pierre Jarreau, director comercial al subsidiarei din România, ambii reliefând proprietăţile excepţionale ale hibrizilor Limagrain de porumb şi floarea-soarelui.

Discursurile celor doi oficiali au fost urmate de o demonstraţie în culturile de porumb în care au fost folosite seminţe marca LG. Demonstraţia a fost organizată pe terenurile agricole ale SC Imagini Sport din localitatea Albina (Brăila), iar la eveniment au participat peste 150 de fermieri şi specialişti. Reprezentanţii Limagrain le-au prezentat fermierilor câteva tipuri de hibrizi de porumb şi floarea-soarelui marca LG, accentuându-se toleranţa acestora la secetă, precum şi rezistenţa la boli specifice.

Serbarea câmpenească organizată de Limagrain a fost întregită cu antrenante concursuri de paintball şi rodeo, dar şi cu o tombolă la care organizatorii au oferit premii constând în saci cu hibrizi de rapiţă.

„Avem produse imbatabile“

LG este marcă a Grupului Limagrain şi reprezintă un brand strategic dedicat seminţelor pentru cultură de câmp (porumb, floarea-soarelui şi rapiţă. Aceasta a devenit marca leader pentru porumb siloz în Franţa, dar şi în Europa. LG este, de asemenea, pe locul 3 în Europa la floarea-soarelui. Compania vinde, sub mărcile Agrigold, LG Seeds, Great Lakes, Producers, Wensmann şi Pride, seminţe de floarea-soarelui, porumb, orz, grâu, rapiţă şi mazăre, oferind şi consultanţă agricultorilor pentru eficientizarea procesului de producţie. „Este pentru a cincea oară când organizăm un astfel de eveniment.

La ediţia inaugurală am prezentat participanţilor doar câţiva hibrizi, pentru ca ulterior să ne extindem oferta. Invitaţii de astăzi, din Brăila, Constanţa, Timişoara, sunt oameni de calitate care au utilizat şi apreciat hibrizii noştri de porumb şi floarea-soarelui. Hibrizii Limagrain, mai ales cei de porumb, sunt cei mai rezistenţi la secetă. Avem nişte produse imbatabile“, a precizat Pierre Jarreau, director comercial în cadrul Limagrain.
Camelia MOISE
REVISTA LUMEA SATULUI, NR.17, 1-15 SEPTEMBRIE 2009

Vizualizari: 907֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI