Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

În preajma Sărbătorilor de iarnă, Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, la a III-a ediţie

La sfârşitul lunii noiembrie, a avut loc la Bucureşti cea de-a III a ediţie a Târgului Internaţional de Vinuri GoodWine, organizat de Proactive Business Communication şi dedicat segmentului HORECA, precum şi publicului pasionat de vin. Tonul acestui târg s-a dat, în 2009, numai anul acesta fiind organizate două ediţii ale evenimentul devenit un punct de referinţă pentru piaţa vinurilor. Ediţia din noiembrie a reprezentat o bună ocazie pentru expozanţi de a-şi prezenta oferta către un public bine ţintit chiar înaintea campaniilor pentru vânzările din ajunul sărbătorilor de Crăciun.

Peste 360 de sortimente

Evenimentul de la Word Trade Plaza a reunit peste 30 de producători, distribuitori şi importatori de vinuri premium din România, dar şi producători din străinatate, din ţări ca Franţa, Italia, Spania, Austria, Bulgaria, Australia, Argentina, Chile, Africa de Sud, California, SUA, Georgia. Participanţilor li s-a oferit oportunitatea de a degusta vinuri de o calitate deosebită, vinuri lansate în premieră, precum şi de a asista la spectacolele gastronomice din cadrul evenimentului. Ediţia din noiembrie a Târgului Goodwine s-a bucurat de cea mai numeroasă participare de până acum. Iubitorii de vin au putut regăsi aici peste 360 de sortimente!

Pe lângă partenerii evenimentului, Murfatlar, Bilbor (Cramele Recaş, Teliani Valley şi Domeniile Ostrov, printre participanţi s-au mai numărat S.E.R.V.E, Vinarte, Crama Oprişor, Cramele Rotenberg, Domeniile Sâmbureşti, Crama Basilescu, Domeniile Dealu Mare Urlaţi, Alcovin, Casa Panciu, Corcova, Budureasca, Vinexpert, Bodegas Vicente Gandia (Spania), Valley (Georgia), Wine Distribution - Franţa, Ritzi Consulting – Argentina, Edoardo Miroglio (Bulgaria şi Italia). Ambasada Chile a participat cu un stand de ţară şi a lansat cu această ocazie în România peste 50 de sortimente ale producătorilor chilieni.

Maratonul lansărilor, în premieră
Peste 100 de premiere au avut loc cu această ocazie. Dintre lansări amintim: conceptul de „Magazin - Crama Murfatlar“, Cramele Recaş - Cuvee Uberland 2008 şi Sole Chardonnay 2010, Vinarte - 5 noi sortimente. Crama Girboiu a prezentat Gama Bacanta, care cuprinde vinuri fermentate şi vinificate în inox, şi învechite în baricuri noi franceze. 

Valentina ŞOIMU
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 24, 16-31 DECEMBRIE 2010

Vizualizari: 624֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI