Să-l aducem pe Moş Crăciun... acolo unde n-a ajuns niciodată!

Primele zile ale lui decembrie... intrăm în luna bucuriei, a emoţiei, a gândului bun, iar sărbătorile ne bat la uşă... Ce poate fi mai frumos în această perioadă decât să aduci zâmbete pe chipurile unor copii care au parte de un destin potrivnic... Ne referim la cei pentru care familia, dragostea părintească, căldura, dulciurile sunt cuvinte de mult uitate, îngropate într-un cufăr al tristeţii!

Pentru acești copii, Asociaţia EDUCO-Educația pentru grupuri vulnerabile organizează o Campanie umanitară în perioada 6-22 decembrie 2011. „Ne dorim să ajungem în 6 dintre cele mai sărace şcoli, precum şi la o casă de copii, din judeţul Botoşani, pentru a-l aduce pe Moş Crăciun…  acolo unde poate n-a ajuns niciodată”, precizează reprezentanţii Asociaţiei Educo România.

Campania este organizată pentru un minimum de 170 de elevi sărmani, care vor primi fiecare un pachet ce conține rechizite, alimente şi dulciuri.
Fă o faptă bună în prag de sărbători şi fii chiar TU Moş Crăciun pentru EI în acest an!

Pentru donaţii va sta la dispoziţie contul RO54RZBR0000060014050647, deschis la Raiffeisen Bank, sau puteţi contacta reprezentanţii asociaţiei la numărul de telefon: 021.335.86.56, fax: 0378.10.20.47, e-mail: office@educo-romania.org și site-ul www.educo-romania.org.

copyright lumeasatului.ro