Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

EDITORIAL ...S-A PIERDUT CADENŢA

De peste douăzeci de ani ne tot căutăm drumul, dar parcă cineva ne-a legat la ochi ca să nu nimerim cărarea. O minte sănătoasă însă ar fi putut-o descoperi precum „orbul Brăila“. Numai că, se vede treaba, nu prea mai există minţi care să vadă, să simtă ce trebuie de făcut şi, mai cu seamă, să se dedice semenilor în preajma cărora se află. Cei de bună credinţă, fiindcă mai sunt în neam, ori stau deoparte, ori sunt marginalizaţi şi descurajaţi.

.... articolul complet pe baza de abonament, detalii ....

Ion BANU
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 19, 1-15 OCTOMBRIE 2012

Vizualizari: 4126


֩ Comentarii

 
֠ 1.     Lumea Orașului -- (8-October-2012 )
Este pentru ultima dată când intru pe acest site. Nu este niciun site de presă agricolă care să baneze conținutul. De ce Dumnezeu mai aveți site când blocați conținutul? Păcat. Eu nu vă mai citesc.

֠ 2.     Măneanu Varvara Magdalena -- (3-October-2012 )
O treime din populația țării și-a găsit poteca prin economia de piață(care după cum se vede nu a generat prosperitatea Occidentului după care tânjea și gemea tot românul)aici fiind incluse grosul căpușelor de toate culorile de la Oltchim,etc. Această treime, bagă pumnul în gură și terorizează economic celelalte două treimi a populației țării. Mi se spune că așa este în politică....și așa este bine că acesta este visul mei frumos...Al meu nu! Iar în 1989, nu a fost rev. a fost O CACEALMA!

Răspunsurile la întrebarile dumneavoastră le puteţi găsi în revista tiparită. Abonaţi-vă acum la Lumea Satului şi veţi avea gratuit suplimentul Agro-Business. Detalii aici

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI