Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Dacă doriţi să reclamaţi…

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a pus la dispoziţia publicului, începând cu 5 ianuarie, un număr de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor şi a dificultăţilor în accesarea fondurilor UE. Numărul este 0-800-800-644 (de tip TelVerde), este disponibil oricărei persoane interesate, de luni şi până vineri, între orele 8,30 şi 16,30.

Potrivit legii, orice sesizare trebuie să fie însoţită de identitatea reală a persoanei şi de datele acesteia de contact.

APDRP precizează că este foarte important ca persoanele care apelează acest număr să ofere toate informaţiile de identificare solicitate de operator, astfel încât reprezentanţii agenţiei să poată proba veridicitatea sesizărilor şi să acţioneze în consecinţă.

Reprezentanţii APDRP susţin că această linie gratuită reprezintă un nou pas în asigurarea unei transparenţe a Agenţiei şi speră că ea va constitui şi un mijloc de încurajare a beneficiarilor, atât în ceea ce priveşte iniţierea proiectelor de investiţii, cât şi în semnalarea eventualelor probleme cu care se confruntă aceştia în accesarea fondurilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală. Ei contează pe opiniile beneficiarilor, pentru a îmbunătăţi modul de implementare a Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală.

(T.D.)
REVISTA LUMEA SATULUI, NR.2, 16-31 IANUARIE 2009

Vizualizari: 594



֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu




© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI