Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Cheile Nerei, tot mai aproape de oameni

CARAŞ-SEVERIN. Printre cele mai căutate locuri turistice din sud-vestul României, Rezervaţia Naturală Cheile Nerei –Beiuşniţa, din judeţul Caraş-Severin, ocupă un loc aparte. Are peisaje de vis, specii de plante şi animale pe care nu le găseşti în altă parte,  precum şi locuri sălbatice de care eşti atras ca de o vrajă din care nu mai poţi scăpa.

Dacă ajungi să le vezi şi să le străbaţi cu pasul, te poţi considera un om fericit. Imaginile întâlnite aici vor rămâne în sufletul tău  ca prima iubire întâlnită în viaţă. Dar despre aceste minunăţii iubitorii muntelui pot afla mai multe de la noul Centru de informare şi promovare a turismului Parcul naţional Cheile Nerei - Beiuşniţa, deschis de curând în localitatea Sasca Română.

În cadrul Centrului respectiv pot fi găsite informaţii despre potenţialul natural şi antropic şi infrastructura existentă în arealul acestui parc natural. Desigur că investiţia din localitatea cărăşană este doar un început pentru scoaterea din anonimat a lumii rurale din această zonă a ţării. Dar, prin dragoste şi pasiune, oamenii care se ocupă de acest centru pot  promova în lume o zonă turistică deosebită despre care, din păcate, se cunosc prea puţine amănunte.

(Florin Petrini)
REVISTA LUMEA SATULUI, NR.7, 1-15 APRILIE 2009

Vizualizari: 684֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI