Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Cancerul poate fi, totuşi, învins!

Cercetătorii au ajuns la concluzia că fenomenele oxidative care au la bază un număr din ce în ce mai mare de radicali liberi constituie principala cauză a cancerului. Prin urmare, acţiunea nefastă a radicalilor liberi, proveniţi din multitudinea de chimicale care se află în hrana noastră de zi cu zi, trebuie stopată!

- Dar cum?

- Prin administrarea de antioxidanţi cu rol în stoparea procesului de alterare a celulei (ADN).

Acest deziderat a dus la crearea şi realizarea „integratorilor alimentari“ care constituie o mare izbândă a ştiinţei în prevenirea şi stoparea cancerului. „Phito-Defense“, conceput de dr. toxicolog - farmacolog Arthur Furst – părintele citostaticelor, se constituie într-un program adjuvant de prevenire, tratare şi stopare a cancerului. Acest program nu provoacă efecte secundare, nu are contraindicaţii şi se poate administra în paralel cu tratamentul clasic medicamentos.

Virtuţile integratorilor alimentari

• Deţin un rol deosebit în fortificarea sistemului imunitar (limfocite, leucocite şi celulele NK – natural Killer), respectiv celulele imunitare aflate în prima linie de luptă şi apărare a organismului împotriva celulelor canceroase.
• Au un efect antioxidant puternic, stopând procesele oxidative la nivel de ADN.
• Graţie principiilor bioactive prezente, „Integratorii alimentari“ refac porţiunile de ADN care au fost alterate în urma impactului cu radicaţii liberi.
• Oferă organismului o protecţie naturală împotriva efectelor secundare ale citostaticelor.

Fiind rezultatul unor cercetări de ultimă oră în domeniul biologiei şi obţinuţi printr-o tehnologie costisitoare, „Integratorii alimentari“ nu sunt distribuiţi prin farmacii ori prin alte unităţi comerciale, ci numai prin distribuitori autorizaţi. Acesta este motivul major pentru care vă ies în întâmpinare pe această cale. Informaţi suplimentare la tel.: 0724.742.253.

REVISTA LUMEA SATULUI, NR.2, 16-31 IANUARIE 2009

Vizualizari: 779֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI