Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

Bayer se mută „la înălţime“

Atât la propriu, cât şi la figurat, pentru că renumita firmă îşi va desfăşura de acum activitatea într-un sediu nou, recent inaugurat, atât la etajul unu al acestuia, cât şi la cele aflate la înălţime, adică etajele 16 şi 17. Dr. Frank Kobor, Head of Regional Coordination Europe of Bayer AG, dna Kreibich Sonja, Head of Economic Department a Ambasadei Germaniei în România şi Andreas Damaske, Senior Bayer Representative în România, au inaugurat, în prezenţa unei numeroase asistenţe, noile birouri Bayer din Bucureşti. Departamentele de vânzări şi marketing ale celor  trei subgrupuri – Bayer HealthCare, Bayer CropScience şi Bayer MaterialScience – împreună cu serviciile administrative se află acum în Nusco Tower, şoseaua Pipera, nr. 42. Cei 111 angajaţi ai Bayer SRL beneficiază de cele mai moderne birouri în această nouă clădire, construită în conformitate cu cele mai recente standarde de calitate şi siguranţă.

Andreas Damaske,

Senior Bayer Representative, spunea printre altele: „Noile birouri oferă o perspectivă diferită şi nu mă refer doar la imaginea spectaculoasă de la etajele superioare ale acestui turn, ci mai degrabă la dorinţa permanentă de a performa la standarde înalte, de a ne deservi clienţii şi partenerii şi, în acelaşi timp, de a crea un mediu inspiraţional pentru angajaţii noştri.“ Bayer se mândreşte cu o lungă tradiţie în România, care datează încă din prima jumătate a secolului XX, iar din 1997 funcţionează ca o entitate juridică română – Bayer SRL. În 2009, vânzările au atins 96 de milioane euro la nivel local.

Bayer: Ştiinţă pentru o viaţă mai bună

Bayer este o companie internaţională având competenţe principale în domeniul sănătăţii, nutriţiei şi al materialelor de înaltă tehnologie. Produsele şi serviciile noastre sunt create în beneficiul oamenilor şi în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora. În acelaşi timp, dorim să creăm valoare prin inovaţie, dezvoltare şi printr-o mare capacitate de a obţine profit. Grupul Bayer şi-a luat angajamentul de a funcţiona conform unor principii de dezvoltare durabilă şi de a-şi îndeplini rolul de cetăţean responsabil, într-un mod etic. În anul fiscal 2009, Bayer a însumat un număr de 108.400 de angajaţi şi a realizat vânzări de 31,2 miliarde €. Cheltuielile de capital s-au ridicat la 1,7 miliarde €, iar cheltuielile de R&D la 2,7 miliarde €.

REVISTA LUMEA SATULUI NR. 23, 1-15 DECEMBRIE 2010

Vizualizari: 917֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI