Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Noutăţi de ultimă oră în tratarea cancerului!

Printr-un concurs fericit de împrejurări, un distribuitor autorizat din România este în posesia unei reţete magice de „Integratori alimentari“, care se dovedesc deosebit de eficienţi în prevenirea, stoparea şi tratarea marilor flageluri cu care se confruntă tot mai mult sănătatea oamenilor din întreaga lume.

Fiind rezultatul unor cercetări de ultimă oră în domeniul biologiei şi obţinuţi printr-o tehnologie costisitoare (de factură spaţială), „Integratorii alimentari“, din motive pe care nu putem să le explicăm, nu sunt distribuiţi prin farmacii ori prin alte unităţi comerciale, ci numai prin distribuitori autorizaţi.

Acesta este motivul major pentru care nu sunt cunoscuţi în rândul marelui public. Eficienţa lor însă în prevenirea, stoparea şi tratarea marilor flageluri, precum cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, bolile degenerative, sterilitatea, impotenţa etc. îi recomandă ca fiind cea mai indicată alternativă în tratamentele alopate.

Unicitatea „Integratorilor alimentari“ la scară mondială este dată de faptul că sunt singurii produşi care încorporează elementele ce constituie „lanţul vieţii“, condiţie primordială în edificarea unei sănătăţi de durată.

Câteva caracteristici generale

• „Integratorii alimentari“ nu sunt medicamente, nu se confundă cu produşii naturişti şi nu trebuie consideraţi substituenţi ai unei alimentaţii variate. Ei sunt suplimenţi alimentari.

• Nu conţin elemente de sinteză chimică, nu au contraindicaţii şi nu dau reacţii adverse, indiferent de perioadă şi de durata de administrare.

• „Integratorii alimentari“ au fost concepuţi de toxicologul american Arthur Furst, inventatorul citostaticelor şi părintele chimioterapiei. Nemulţumit de efectul şi rezultatul citostaticelor (care sunt în totalitate de sinteză chimică) în tratarea multiplelor forme de cancer, alături de alţi toxicologi, biologi, chimişti, medici, Arthur Furst a pus bazele acestor produşi, ca o alternativă în prevenirea, stoparea şi tratarea marilor flageluri, în mod deosebit a cancerului.

• Ingredienţii care stau la baza „Integratorilor alimentari“ sunt: cereale, legume şi fructe. Singurul produs de regn animal este Omega 3 - socotit „un panaceu a bolilor cardiovasculare“. Acesta a fost conceput şi brevetat de Cristian Barnard, autorul primului transplant de inimă.

• Specificitatea la scară mondială a „Integratorilor alimentari“ este dată şi de sistemul de procesare a ingredienţilor prin prelucrare numai la rece şi încapsulare în vid.

• Organizaţia Mondială a Sănătăţii plasează „Integratorii alimentari“ în fruntea tuturor produşilor destinaţi edificării unei sănătăţi de durată.

• Ţările care au brevetat „Integratorii alimentari“ sunt: Anglia, Elveţia, Franţa şi Statele Unite ale Americii.

• Distribuirea „Integratorilor alimentari“ în România se realizează numai de către distribuitori autorizaţi, în baza avizului dat de Ministerul Sănătăţii şi Familiei, care a emis certificat special pentru fiecare produs.

În condiţiile vieţii actuale, responsabilitatea pentru sănătatea noastră nu cade exclusiv în seama medicului, ci, în primul rând, în seama fiecăruia dintre noi. Distribuitorii autorizaţiei de distribuire a „Integratorilor alimentari“ susţin că produsele pe care le oferă se pot constitui în cea mai performantă medicaţie de combatere a maladiei cancerului şi nu numai.

Este un drept al fiecărui om de a cunoaşte căile şi modalităţile de prevenire a îmbolnăvirilor şi de edificare a unei sănătăţi durabile. De asemenea, este o datorie morală a acelora care deţin astfel de date de a le face cunoscute celor interesaţi.

„Integratorii alimentari“ constituie o mare izbândă a ştiinţei şi o şansă deosebită în contracararea marilor flageluri care seceră anual milioane de vieţi omeneşti şi nu puţine în floarea vârstei.

A nu cunoaşte nimic despre această mare cucerire ştiinţifică nu-i o ruşine, dar a refuza să cunoşti constituie o responsabilitate morală ce poate genera oricând disperare şi regrete.

(M.S.)
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 19, 1 - 15 OCTOMBRIE 2008

Vizualizari: 1983֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI