Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Directorul executiv al DADR Brăila în „Who is who“

Directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Brăila, dr ing. Vasile Surăianu, este cel mai recent nume inclus în prestigioasa enciclopedie „Who is who“. De „formaţie“ cercetător ştiinţific gradul I, Surăianu a primit în vară confirmarea preluării biografiei sale în cea de a 3-a ediţie din „Enciclopedia Personalităţilor din România“, pentru ca la mijlocul lunii septembrie să-i parvină de la Viena şi diploma care atestă acest fapt.

„Am fost contactat în urmă cu trei-patru luni de cei de la „Who is who“. Sigur, mă onorează această distincţie, dar desigur că nu sunt singurul care o primeşte“, a declarat pentru „Lumea Satului“ Surăianu.

Iată câteva repere ale biografiei domniei sale ce se va regăsi în paginile „Who is who“: „2004-2008, întocmirea strategiei de dezvoltare a judeţului Brăila pe termen mediu, secţiunea agricultură; proiect de redare în circuitul agricol şi arabil a solurilor afectate de sărăturarea din judeţul Brăila, programul Agral - proiectul „Componente ale sistemelor tehnologice agricole de cultură a plantelor pentru conservarea solului şi a apei“ (responsabil program); „Îndrumări tehnice pentru fermierul agricol“; 2000, „Seceta - caracteristici: particularitate şi ciclitate în condiţile agroclimatului din Câmpia Română de Nord-Est“; 2005, „Lucrări agropedoameliorative adaptate la condiţiile specifice unităţilor comunale ale judeţului Brăila, peste 90 de articole şi lucrări ştiinţifice în reviste de specialitate.

(C.M.)
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 19, 1 - 15 OCTOMBRIE 2008

Vizualizari: 2138֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI