Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

iTEC Pro prezintă un nou sistem de ghidare a tractoarelor

„Productivitatea creşte şi timpul afectat întoarcerilor la capăt de rând scade“ - aceasta ar fi definiţia în câteva cuvinte a celui mai inovator sistem în materie de ghidare agricolă oferit de John Deere - iTEC Pro.

iTEC Pro de la John Deere vine ca o completare a sistemului de bază AutoTrac şi aduce eficienţă la un nivel superior oferind, în prezent, întoarceri la capăt de rând şi control asupra utilajelor complet automat.

În combinaţie cu AutoTrac, iTEC Pro preia în totalitate controlul tractorului nu numai în linie dreaptă, cum eram obişnuiţi până acum, ci şi la capăt de rând, unde practic înlocuieşte operatorul, acţionând asupra funcţiilor maşinii cum ar fi: viteza de deplasare, ridicarea sau coborârea utilajelor, oprirea sau pornirea prizei de putere şi, nu în ultimul rând, asupra direcţiei, întorcând tractorul pe următorul rând; toate acestea cu o precizie uimitoare.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care au vizitat în acest an standul IPSO din cadrul Târgului de Agricultură RomAgrotec de la Baloteşti, sistemul nu este o noutate, întrucât acesta a fost lansat în România la acest târg printr-o serie de demonstraţii practice în câmp.

Vizitatorii au avut ocazia să „conducă“ tractorul echipat cu iTEC Pro şi au rămas impresionaţi când au realizat că nu trebuie să facă altceva decât să privească cum sistemul lucrează pentru ei, efectuând inclusiv întoarcerile.

Efectuarea lucrării de semănat cu iTEC Pro nu face doar ca sola însămânţată să arate mai bine, datorită întoarcerilor precise dintr-o singură mişcare, dar costurile de înfiinţare, precum şi timpul afectat lucrării vor fi mult mai scăzute. Disponibilă acum pe toate tractoarele John Deere din seria 8030, tehnologia iTEC se va regăsi în viitor şi pe alte modele.

REVISTA LUMEA SATULUI, NR. 13, 1-15 IULIE 2008

Vizualizari: 796֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI