Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Virtuţile integratorilor alimentary

În 1996, cu acordul Ministerului Sănătăţii, a fost deschisă la Bucureşti reprezentanţa unui consorţiu internaţional pe probleme de sănătate. Numele acestuia este legat de cel care a fost marele toxicolog şi farmacolog american Arthur Furst, care în 1958 a inventat citostaticele, devenind astfel părintele chimioterapiei.

Pornind însă de la o nouă concepţie filosofică medicală, care este total diferită de cea care stă la baza medicinei alopate şi a marii industrii farmaceutice mondiale, Arthur Furst a oferit omenirii o nouă invenţie ce se dovedeşte deosebit de eficientă în prevenirea marilor flageluri, precum cancerul, bolile cardiovasculare şi alte maladii.

În baza acestor considerente, Organizaţia Mondială a Sănătăţii îi plasează înaintea medicamentelor alopate, înaintea homeopatiei ca şi în faţa oricăror produse de factură naturistă. Este vorba despre integratorii alimentari. La această dată, în planul vieţii sportive internaţionale, mai puţin în România, se apelează foarte mult şi de multă vreme la integratorii alimentari în procesul de pregătire şi recuperare fizică a sportivilor, dar mai ales în timpul marilor întreceri şi competiţii sportive.

Cu gândul la viitorul naţiunii

Cred însă că nimic nu poate fi mai grăitor şi mai convingător decât declaraţiile unor mari campioni din diferite discipline sportive, cum că sănătatea şi performanţa nu pot fi concepute fără integratorii alimentari. Din nefericire, şi în această privinţă viaţa sportivă din ţara noastră este supusă unui conservatorism foarte păgubos. Singurele sportive care au apelat şi apelează la integratorii alimentari sunt Iolanda Balaş şi Constantina Diţă Ionescu. Sunt două „doamne de aur“ ale sportului românesc care merită toată stima generaţiilor prezente, dar mai ales a celor viitoare. Recenta medaliată cu aur la Olimpiada din 2008, Constantina Diţă Ionescu, a declarat:

„Copiii îşi caută modele. Oamenii instruiţi şi valoroşi sunt viitorul unei naţiuni, ei ne inspiră copiii. La noi se promovează astfel de modele. La 38 de ani am câştigat medalia de aur la maraton, învingându-mi adversarele. Rezultatul se datorează şi colaborării cu firma care mi-a oferit integratorii alimentari.“

Din fericire, o instituţie specială din România este în măsură să ofere asemenea integratori alimen­tari care, folosiţi în mod corespunzător, pot asigura sănătatea şi performanţa.
Informaţii la telefon: 0724.742.253.

Laura DOBRE
REVISTA LUMEA SATULUI NR.19, 1-15 OCTOMBRIE 2009

Vizualizari: 561֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI