Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - pentru un viitor puternic

Al IV-lea Târg Internațional de Energie din România - sprijină procesul de construire a unui viitor puternic

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare și semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, revine cu cea de-a IV-a ediție la Sala Palatului din București, între 9-11 Noiembrie 2011. Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei și un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie și experți.      

Domeniul energiei regenerabile în România este în mod cert o industrie în creștere. Pe de-o parte țara oferă bune condiții, iar pe de altă parte, creșterea cererii în țară și în regiune reprezintă o stimulare pentru investiții mari. Numărul certificatelor verzi tranzacționate în Martie 2011 pe Piaţa Centralizată a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unități, comparativ cu statisticile din ultimii ani.  

În zona publică, Ministerul Mediului și Pădurilor a aprobat finanțarea programului național cu privire la instalarea unor sisteme de încălzire ce utilizează energia regenerabilă sau de completare a sistemelor clasice de încălzire

Prin urmare, RENEXPO®  SOUTH-EAST EUROPE este locul perfect pentru a intra în contact cu experți și persoane cheie din domeniul energiei regenerabile în România. Evenimentul reunește pentru a IV-a oară în perioada 9-11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din București, multiplicatori și actori din regiunea de sud-est a  Europei, la un eveniment central.

În 2011 este așteptată o creștere a numărului de expozanți de peste 10%, care va reflecta pe larg, continuarea tendinței pozitive a industriei. Pe parcursul celor trei zile de târg, se așteaptă la 75 de expozanți care vor informa peste 3500 de vizitatori cu privire la produsele și serviciile lor inovatoare în domeniul energiilor regenerabile și a eficienței energetice.    

Târgul internațional vă așteaptă cu subiecte precum: energia eoliană, energia solară, hidroenergia, biogaz, pompe de căldură și energia geotermală, eficiență energetică în construcții și renovare, servicii energetice, cogenerare și multe altele. Parcul Eolian și Solar reprezintă o zonă separată a târgului, unde expozanți din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferințe în paralel cu subiecte pe energie regenerabilă: energia eoliană, energia solară, biomasă, hidroenergia și altele, vor fi susținute ca parte din târg, unde autoritățile publice naționale și internaționale, asociații, companii și oameni de știință vor prezenta tendințe, rezultatele cercetării, tehnologii și inovații în domeniul lor.

Mai multe informații despre RENEXPO®  SOUTH-EAST EUROPE, din 9 – 11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din București, - puteți găsi pe http://www.renexpo-bucharest.com/index.php?id=7&L=1

Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Tel:: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro
www.reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Vizualizari: 680֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI