Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

BayerAgroArena la Cluj

Recent, în judeţul Cluj s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a evenimentului AgroArena, în organizarea firmei Bayer CropScience România.

Manifestarea s-a derulat pe loturile demonstrative aparţinând societăţii SC Agroturdean Impex SRL din localitatea Bădeni, comuna Moldoveneşti.

La eveniment au participat peste 350 de persoane, în majoritate producători agricoli, dar şi specialişti, cadre universitare şi cercetători agricoli sosiţi din mai multe judeţe ale Transilvaniei: Cluj, Bihor, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Braşov.

Firma organizatoare a fost reprezentată de Laurent Perrier, director pentru România al Bayer CropScience; Gabor Raviczki, director marketing/dezvoltare al companiei; Mihai Gheorghe, director comercial, însoţit de întreaga echipă de marketing; Flavius Nichifor, reprezentant vânzări Transilvania-Sud şi alţii.

În prima parte a manifestării au fost vizitate cele cinci loturi demonstrative cuprinzând culturi de grâu, cartof, porumb, soia şi sfeclă-de-zahăr. Reprezentanţi ai firmei Bayer au prezentat tehnologiile aplicate pe fiecare solă, cu accent pe sistemul de combatere a buruienilor, bolilor şi dăunătorilor.

La faţa locului, participanţii au desemnat, prin vot secret, cultura cea mai frumoasă din loturile prezentate. Sfecla-de-zahăr a fost încoronată ca fiind „Regina culturilor“, ea obţinând 51 de voturi, faţă de ocupanta locului secund, cultura de grâu, care a obţinut 38 de voturi.

Firma Bayer a pregătit participanţilor mai multe surprize, între care o tombolă şi un concurs de orientare în labirint. Premiul cel mare al tombolei, un aparat de stropit performant, a fost câştigat de un agricultor din judeţul Bihor, care şi-a adjudecat şi premiul I pentru orientarea în labirint, constând în produse de protecţie a plantelor, fiind acordate de firma Bayer.

Din partea Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Cluj au participat Mihai Arsene, director executiv-adjunct, şi consultanţii din zonă.

REVISTA LUMEA SATULUI NR. 16, 16-31 AUGUST 2008

Vizualizari: 878֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI