Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

Arendaşul şpăguitor

Un proprietar de terenuri agricole din Frăsinet (Călăraşi) a încheiat mai multe contracte false de arendă. Însă a avut de două ori ghinion. O dată pentru că Poliţia a intrat pe fir şi a doua oară pentru că a vrut să „cumpere“ un agent care, culmea, nu primeşte şpagă.

Aşadar, zilele trecute, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru judeţul Călăraşi, l-au prins în flagrant pe şpăguitor, chiar în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu suma de 500 lei, cu promisiunea că, ulterior, îi va da mai mulţi bani.

M.M., om de afaceri, a intrat în atenţia lucrătorilor Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Călăraşi, în urma unui denunţ depus de către un agent de poliţie din cadrul IPJ Călăraşi – Post Poliţie Frăsinet. Acesta a sesizat faptul că M.M. i-a promis suma de 5.000 lei pentru a nu extinde cercetările într-un dosar penal complex, de natură economică, în care cetăţeanul avea calitatea de învinuit.

De asemenea, mituitorul a insistat ca lucrătorul de poliţie să nu înainteze dosarul la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Călăraşi, deoarece bărbatul se temea că, prin extinderea cercetărilor, vor fi descoperite infracţiuni mai grave.

(T.D.)
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 16, 16-31 AUGUST 2008

Vizualizari: 657֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI