Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva

Imprimati articolul

4.000 de moşi pentru copiii bucureşteni

Primăria Municipiului Bucureşti a făcut tot posibilul să stabilească trei noi recorduri Guinness în perioada sărbătorilor de iarnă. Cea mai frumoasă surpriză, pe care edilii Capitalei au pregătit-o micuţilor, este întâlnirea cu Moş Crăciun. Şi nu unul sau doi, ci 4.000 de moşi vor defila pe străzile Bucureştiului pe 21 decembrie. Toţi copiii pe care îi vor întâlni, şi nu numai, vor primi daruri constând în jucării şi dulciuri. Iniţiatorul acestui demers este Compania Coca Cola. Cinste ei! Menţionăm că vechiul record Guinness, de 3.618 moşi, a fost stabilit la Taipei.

Vom fi „cârnăţarii“ lumii

• O altă surpriză, dedicată de această dată tinerilor şi adulţilor, va fi pe 27 decembrie. Este vorba despre un festin culinar: cel mai mare cârnat din lume, de 2.250 de metri. Primarul general ţine dinadins să doboare recordul de 2.020 de metri, stabilit în Serbia. Iarăşi precizez: nu plăteşte primăria această acţiune, ci sponsorul, respectiv firma Caroli.

• Cel de-al treilea record Guinness, pe 28 decembrie, a vizat prepararea unui tort de 140 de metri. Vechiul record, un tort de 120 de metri, s-a stabilit la Sidney (Australia). Prăjitura uriaşă a fost asigurată de Agenţia de publicitate McCann Erickson, cu ajutorul mai multor sponsori.

Traian DOBRE
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 24, 16-31 DECEMBRIE 2008

Vizualizari: 701֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu
© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI